Workshop Familieopstellingen

Zijn de volgende thema’s bij jou aan de orde?

“Ik zit niet lekker in mijn vel”, gevoelens van angst, boosheid, verdriet, schuld en schaamte. Depressie, slapeloosheid, gebrek aan zelfvertrouwen, identiteitsproblemen, moe(deloos)heid of een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel, relatieproblemen. Gezinsproblematiek, gezondheidsproblemen en/ of identiteit – en zingevingvragen.

Met een Workshop Familieopstellingen kun je een kijkje nemen in jouw systeem en inzicht krijgen in jouw patronen die normaal gesproken verborgen blijven. Deze patronen die zich diep in ons onderbewuste bevinden en/ of hun oorsprong hebben in een ver (voorouderlijk) verleden.

Door een familieopstelling is het vaak mogelijk om er achter te komen met wie je verstrikt bent in het systeem. Wanneer de dynamiek die zich binnen een familiesysteem afspeelt zichtbaar geworden is, bestaat er een mogelijkheid voor je om je los te maken van de verstrikkingen, zodat je je eigen leven kunt gaan leiden.

Als representant of toeschouwer kan je ook mooie bruikbare inzichten behalen. Vaak blijken de thema’s die worden uitgewerkt aan te sluiten op wat er bij jou speelt.

Tijden: 10:00 – 17:00 uur (inloop 09:45 uur)
Aantal personen: min. 8 – max. 12
Lunch: Koffie en thee en lekkers zijn bij de prijs inbegrepen, eigen lunch meebrengen.
Datum workshop: Ntb.
Locatie: Hof van Batenstein 9, 4e etage, 4131 HB Vianen (Sterre praktijk).

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen of je kunt ons bellen.

1-daagse workshop Familieopstellingen
Een opstelling voor €85.
Representant €20.